موسسه زبان سفیر گفتمان

آکادمی زبان سفیر گفتمان در 20 اردیبهشت 1378 ، با اولین شعبه در منطقه قلهک تهران آغاز به کار نمود. سفیر اکنون با 78 شعبه در تهران و شهرستان‌ها ( 18 واحد خواهران و برادران ،2 واحد IELTS، یک واحد فرانسه و نیز 57 واحد در شهرستان ها) یکی از گسترده‌ ترین موسسات آموزش زبان در کشور است.

موسسه زبان سفیر گفتمان

آکادمی زبان سفیر گفتمان در 20 اردیبهشت 1378 ، با اولین شعبه در منطقه قلهک تهران آغاز به کار نمود. سفیر اکنون با 78 شعبه در تهران و شهرستان‌ها ( 18 واحد خواهران و برادران ،2 واحد IELTS، یک واحد فرانسه و نیز 57 واحد در شهرستان ها) یکی از گسترده‌ ترین موسسات آموزش زبان در کشور است.

موسسه زبان سفیر گفتمان

امروزه در عرصه بین المللی، رعایت استانداردهای کیفی درارائه خدمات از چنان اهمیتی برخوردار است که سازمان جهانی استاندارد(ISO) را بر آن داشت تا استانداردهای بین المللی سیستم مدیریت کیفیت موسوم به استانداردهای ایزو۹۰۰۱ را تدوین و معرفی نماید. امروزه رعایت این استانداردها از آن چنان اهمیتی برخوردار است که اکثر کشورهای اروپایی کسب گواهینامه های مربوط به آن را شرط اولیه داد و ستدهای خویش اعلام کرده اند واین در حالی است که موج بکارگیری این استانداردها بسیاری از کشورها را فرا گرفته است .همگام با جهانی شدن و در هم شکسته شدن مرزهای جغرافیایی در مناسبات اقتصادی وبازرگانی، پایداری وتوسعه سازمانها بیش از بیش به عواملی نظیر نوآوری در محصول وارائه خدمات به مشتری وارباب رجوع وابسته می شود واین امر ضرورتهای جدیدی را برای سازمانها ایجاب می کند. از جمله این ضرورتهای جدید تاکید وتوجه در فراورده هایی (کا لاها یا خدمات) است که استانداردهای مدیریت کیفیت با هدف تامین آن شکل گرفته است . استانداردهای سری ایزو۹۰۰۱توجه خود را بر این اساس استوار نموده است که ایجاد وحفظ کیفیت، مسئولیت یک بخش خاص نیست بلکه مسئولیت مشترک تمامی بخشهای یک سازمان به ویژه مدیریت آن است.


حضور آموزشگاه زبان سفیر گفتمان در نشست ” زبان انگلیسی و هویت ایرانیان ”

 در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام

زبان انگلیسی به عنوان یکی از زبان های بین المللی در همه زمینه ها از جمله حوزه علم و فناوری، فرهنگ و هنر، دیپلماسی و …. راه خود را باز کرده است.آموزش این زبان به صورت فراگیر در کشورهای مختلف از جمله ایران دنبال می شود و اولین زبان برای ارتباطات بین الملل و حتی ارتباط با کشور های همسایه است. فارغ از اینکه این زبان مثل سایر زبان ها بستری برای ساخت و انتقال معنا است؛ تاریخ و تمدن کشورهای انگلیسی زبان نی، به عنوان بخشی از زبان انگلیسی، حامل پیام ها و فرهنگ های خاص است که در تعامل و تقابل با دیگر کشورها تاثیر گذار خواهد بود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک قصد دارد روز سه شنبه ۹۵/۴/۱۵ با برگزاری نشستی با موضوع “زبان انگلیسی و هویت ایرانیان” به بررسی این آثار بپردازد.

محورهای نشست:

  • آموزش زبان انگلیسی در ایران و تاثیرات غیرآموزشی آن
  • راهکارها و مسائل کلان آموزش زبان انگلیسی در ایران
  • تاثیرات زبان انگلیسی در جامعه ایرانی
  • معانی و محتوای فرهنگی زبان انگلیسی نسبت با فرهنگ و تمدن ایرانی

میهمانان نشست:

  • دکتر امیلیا نرسیسیانس، عضو محترم هیات علمی دانشگاه تهران
  • دکتر مریم السادات غیاثیان، عضو محترم هیات علمی دانشگاه پیام نور
  • دکتر یداله پرمون، رئیس محترم مرکز میراث ناملموس تهران
  • دکتر لیلا تاجیک، عضو محترم هیات علمی دانشگاه الزهرا
  • دکتر رضا خیرآبادی، عضو محترم هیات علمی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی
  • دکتر حسن صیاد چمنی، مدیر عامل محترم موسسه آکادمی زبان سفیر گفتمان
  • سفیر گفتمان

آموزشگاه زبان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی